Over Loogman Carwash

Wat in 1983 ooit begon als extra dienstverlening voor de klanten van het tankstation is inmiddels uitgegroeid tot 7 succesvolle wasstraten in Nederland waar dagelijks heel wat schone auto’s van tevreden klanten de kettingbaan afrollen. Loogman Carwash blijft zich ontwikkelen door nieuwe technieken, creatieve ideeën en goed te luisteren naar de wensen van zijn klanten. De automatische poetsbaan, doe het zelf wasboxen, gratis stofzuigen, geurhangers, cockpit- en glasdoekjes zijn daar goede voorbeelden van met als resultaat: een schone en glanzende auto!

Loogman Carwash Erkend Duurzaam

Loogman Carwash is met zeven wasstraten een officieel Erkend Duurzaam bedrijf. Het certificaat Erkend Duurzaam werd afgegeven door het IvDM en is het bewijs dat Loogman Carwash in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd.
Voor de gelegenheid kwam Johan Lantinga, branchemanager Autowasbedrijven en Tankstations van BOVAG, naar Loogman Carwash in Amsterdam, waar hij het certificaat….lees meer.

Wil je meer weten over Loogman Carwash?

Nieuwste dienst in Amsterdam: Binnenreinigen

Uw auto wordt op een 40 meter lange lopende band gezet en ons team van 6 man sterk maakt in 8 minuten uw auto aan de binnenzijde schoon. Ramen, dorpels, matten en dashboard worden gereinigd en de vloer gestofzuigd voor een schoon en fris interieur.
Het enige dat u hoeft te doen is genieten van een gratis kopje koffie en dit hele proces van de zijlijn te aanschouwen.

Wil je meer weten over Loogman Binnenreinigen?