Indrukwekkende verbouwing wasstraat Rotterdam van start

Loogman Carwash  •  28 juli 2020
Indrukwekkende verbouwing wasstraat Rotterdam van start
We hebben goed nieuws voor al onze wasklanten in Rotterdam! Met de aankoop van de oude fabriekshal naast onze vestiging aan de Stadionweg is de start gezet voor een indrukwekkende metamorfose.

Op dit moment zijn we bezig met het strippen van de fabriekshal ter voorbereiding op het schilderwerk. Uiteraard laten we het hoge plafond en de industriële kenmerken die tevoorschijn komen zoveel mogelijk intact. Naast de al aanwezige stofzuigplekken buiten, zal de fabriekshal onderdak gaan bieden aan 32 extra overdekte stofzuigplekken met doekjesautomaten, gratis mattenkloppers, een bandenpomp en dashboardguns.

Klanten die voor het ultieme gemak gaan worden op hun wenken bediend want we gaan in Rotterdam uitbreiden met Binnenreinigen! Bieden onze krachtige stofzuigers in de stofzuighal al het gemak om het interieur van je auto aan te pakken, Binnenreinigen gaat een stap verder. Nadat je met de auto door de wasstraat bent gereden ga je naar ons team van Binnenreinigen en kun je je auto op de lopende band zetten en uitstappen. Vervolgens gaan de medewerkers voor je aan de slag met het interieur van je auto. De automatten worden uitgeklopt en dorpels, ramen, tussenconsoles en dashboard worden schoongemaakt. Tot slot wordt de auto gezogen en als finishing touch voorzien van een heerlijk autoparfum. Dit alles is van de zijkant te aanschouwen terwijl je kunt genieten van een lekker kopje koffie. Na ongeveer 8 minuten kun je weer met een schone auto de weg op.

We kunnen ons voorstellen dat je nieuwsgierig bent geworden naar de voortgang van de verbouwing. We delen alle updates via onze Facebook en Instagram pagina's, dus leuk als je ons daar volgt. Uiteraard zorgen we ervoor dat je als klant nauwelijks last zal ondervinden van de verbouwing dus je blijft van harte welkom aan de Stadionweg. We verwachten medio december te kunnen schitteren met het eindresultaat!

Reacties


Schrijf een reactie