Loogman Groep start met Hola Autoverhuur in Aalsmeer

Loogman Groep  •  23 november 2020
Loogman Groep start met Hola Autoverhuur in Aalsmeer
Hola! Vanaf 1 december a.s. is Hola Autoverhuur te vinden op ons terrein in Aalsmeer. Met een tankstation en een wasstraat een logische stap in mobiliteit en met Huureenbox en Boxie24 kennen wij als geen ander de fijne kneepjes van het verhuren.

Het wagenpark bestaat uit 15 fonkelnieuwe en zeer compleet uitgeruste personenauto’s en 5 bedrijfswagens, waaronder bestelwagens en bakwagens met lift. Dat betekent dus genieten van een huurauto met alle comfort. De scherp geprijsde huurauto’s kunnen alleen online gereserveerd worden via de site www.holaautoverhuur.nl. Vanuit de Hola Shop in Aalsmeer zal onze medewerker zorgen dat de door jou gereserveerde auto schoon en met een volle tank klaarstaat.

Er wordt gewerkt met een all-in concept waardoor je tijdens de huurperiode niet voor vervelende verrassingen komt te staan. De prijs op de website is dus ook echt de prijs die je betaalt. Zo is de huur van de auto, wegenbelasting, volledige wettelijke aansprakelijkheidsverzekering, schade, glas- en diefstalverzekering, eigen risico van 0 euro, 125 km per dag, een 2e bestuurder en 24 uur per dag pechhulp allemaal bij de huurprijs inbegrepen. Helder toch? Wij gaan hier nog even de puntjes op de i zetten zodat we er 1 december helemaal klaar voor zijn om jou te kunnen ontvangen bij Hola Autoverhuur in Aalsmeer.

Reacties


Schrijf een reactie