Loogman houdt medewerkers mobiel met deelauto

Loogman Groep  •  30 juli 2020
Loogman houdt medewerkers mobiel met deelauto
Loogman houdt de medewerkers graag mobiel maar wil als Erkend Duurzaam Plus bedrijf het wagenpark ook op een efficiënte en duurzame wijze gebruiken. AutoDelen, waarbij de medewerkers gezamenlijk een auto delen, was daarom voor hen de oplossing. Sinds kort prijken er daarom 2 mooie lichtgrijze Mini’s, groots beletterd met het Loogman schild, bij het hoofdkantoor in Aalsmeer.

Eigenaar Ger Loogman vertelt: “Voor ons als organisatie is het ideaal om onze medewerkers zonder leaseauto toch op een veilige en representatieve manier de weg op te laten gaan. Stonden voorheen wel eens auto’s een paar uur tijdens werktijd stil, met een deelauto is daar nog nauwelijks sprake van omdat ze optimaal worden benut. Met een golfbaan, brasserie en 8 wasstraten moet er nog wel eens heen en weer gereden worden.”

Het reserveren en beheren gaat via een geautomatiseerd en overzichtelijk systeem. Zo kan de medewerker via de AutoDelen app de begin- en eindtijd invullen bij een van de 2 Mini’s. Na het bevestigen kan de auto gebruikt worden. “Zoeken naar de gereserveerde auto is niet nodig”, zegt Ger enthousiast, “want de GPS leidt je er naartoe. Ook het uitwisselen van sleutels is verleden tijd want met de app open je ook de deur van de auto.” In het dashboardkastje zit een boardcomputer met een sleutel, tankpas of laadsleutel. Ook op administratief gebied is het een verademing. Ger licht toe: “We hoeven de kilometerdeclaraties niet meer administratief af te handelen. Bovendien ontvangen we een maandelijkse rapportage over het gebruik en de kosten. Dat geeft ons een goed overzicht.” Voor Loogman biedt AutoDelen dus alleen maar voordelen!

Reacties


Schrijf een reactie