Studieschuldenvrij Studeren kan bij de Loogman Groep!

Loogman Groep  •  24 juni 2021
Studieschuldenvrij Studeren kan bij de Loogman Groep!
Veel studenten krijgen te maken met hoge studieschulden tijdens hun studententijd dat grote gevolgen kan hebben voor de toekomst. Hier moet iets aan gedaan worden en daarom zet Loogman voor het derde achtereenvolgende jaar de succesvolle campagne Studieschuldenvrij Studeren in. Hiermee willen ze tien HBO/WO studenten selecteren die zo de kans krijgen om studieschuldenvrij af te studeren en daarna zorgeloos aan het begin van een mooie carrière staan.

Kleine lettertjes waaronder bijvoorbeeld langlopende contracten zijn er niet. De geselecteerde studenten gaan gemiddeld 12 uur per week betaald aan de slag bij een van de verschillende bedrijfsonderdelen van de Loogman Groep: Loogman Carwash, Huureenbox self-storage, Loogman Tankstation, Febo, Broodje & Co, Hola Autoverhuur, Boxie24, Brasserie 10 of Golf Amsteldijk. Niet alleen het studiegeld wordt betaald maar ook de studieboeken, eventuele excursies en studiereizen.

Om aandacht te vragen voor deze unieke studiemogelijkheid is er een passende track en videoclip bij Loogman gemaakt met o.a. muzikaal talent van eigen werkvloer. Zo heeft Shenta, werkzaam bij Binnenreinigen in Rotterdam en tevens DJ, het nummer Chances geschreven. Dylan, wasstraatmedewerker in Heerhugowaard, begeleidt het stuk op piano en Robin Kuipers bekend van The Voice ’21 heeft het zingen voor haar rekening genomen.

Benieuwd naar het resultaat? Vrijdag 2 juli 2021 komt het nummer Chances  van DJ Shenta ft Robin en Dylan uit op YouTube en Spotify. Meer informatie over Studieschuldenvrij Studeren of aanmelden vind je hier.

Reacties


Schrijf een reactie