Zomeravonden met Toptracer bij Golf Amsteldijk

Golf Amsteldijk  •   1 juni 2021
Zomeravonden met Toptracer bij Golf Amsteldijk
Na het grote succes van vorig jaar organiseren wij ook deze zomer ‘Een avond uit met Toptracer’! Iedere zaterdagavond van 5 juni t/m 28 augustus kun je gezellig een avondje uit met vrienden of familieleden op de 9 Werelden van Golf.

Wij verzorgen een relaxte setting met muziek, hapjes en drankjes. Vergelijk de sfeer met die van een avondje bowlen, maar dan in de buitenlucht! Je vrienden kijken toe, als jij aan de beurt bent, om te zien hoe jij je bal richting de blauwe lucht of groene zoden slaat. Bij iedere afslagplaats staan stoelen en tafels waar je ontspannen kunt bijpraten. Natuurlijk zorgen wij voor een gezellige sfeer en bestel je via de QR-code bij je tafel een hapje en drankje.

Toptracer

Op onze driving range bij Golf Amsteldijk zijn 10 Toptracer-systemen geïnstalleerd. Dit is een innovatief systeem, waarmee elke bal die je slaat, gemeten wordt. Zo kun je interactief werken aan je techniek of speel je virtueel een beroemde 18-holes golfbaan.

Toptracer staat garant voor een leuk sportief spel met diverse spelmogelijkheden voor de beginnende en gevorderde golfer. Ben je een absolute beginner? Ook dan heb je nog de kans om je vrienden af te troeven. In diverse games komt er namelijk ook het nodige geluk bij kijken om punten te scoren.

Reserveren

Reserveer een Toptracer bay voor 1 t/m 4 personen voor slechts €50,-. Daarmee kun je twee uur lang golfen tussen 19:00 en 21:00 uur. Leenclubs en onbeperkte golfballen zijn inbegrepen!

Kom langs met vrienden of het gezin en geniet van een heerlijke avond op onze driving range. Neem contact op met de receptie om een Toptracer bay te reserveren of lees meer op onze website.

Reacties


Schrijf een reactie